Meni

GURMANSKI VEGE BURGERI

Burger Zeleni
Burger Smedi
Burger Crveni
Burger Zuti
miniburger
dupli burger
barcode mitra polpete

GURMANSKI VEGE BURGERI + PRILOZI

VEGANSKA VARIVA

Zeleno Varivo
Smeđe varivo
Crveno Varivo
Zuto Varivo
Varivo

SIROVA TEKUĆA HRANA

raw-smooth-superfood
witch blood

PIĆA

PRILOZI

Vebu Kickass Fries
umaci
palancike

VEGANSKA PECIVA

Sour Dough - Kruhologija
Kroštula pecivo
Demetra Pecivo
Konopljino Pecivo

O našim burgerima

Naši burgeri su 100% veganski - ne sadrže nikakve namirnice životinjskog porijekla. 

Sastavljeni su od raznih veganska peciva , kombinacije kečapa i domaće veganske majoneze, zelene salate, kriške sezonskog voća (jabuka/kruška/naranča/dinja),  maslaca od orašida, rajčice, umaka (hummus/chutney od luka/grillano sezonsko povrće) i veganske polpete

Polpete su bazirane na zdravim veganskim izvorima proteina kao što su grah, leća i slanutak! Točni sastojci polpeta su navedeni ispod svakog burgera.

Svi burgeri su rađeni sa 100 g polpete.

Osim u veličini, razlikuju se i u okusu peciva!

"Kad god radimo naše umake i burgere, trudimo se dodati nešto novo, komplementarno, zanimljivo i sezonsko u njih kako bismo uvijek iznenadili novim nijansama i okusima!"

*** Molimo da nas unaprijed obavijestite o alergijama na hranu i/ili osjetljivosti na alergene. ***

Zeleni burger (mediteranski)

Bogat zdravim lisnatim povrćem, ovaj burger ima specifičnu kombinaciju okusa koji podsjeća na poznatu jadransku klimu. Sastojci se međusobno skladno komplementiraju, bez da ijedan prevlada, a suptilno se osjete nijanse zdravog zelenog povrća. Na kraju priče, svaka baka će biti ponosna ako uzmeš ovaj burger.

Burger Zeleni
Burger Crveni

Crveni burger (pikantni)

Ljuti burger začinjen kajenskim paprom, chilijem i peperoncinima daje snažan, pikantan "kick" tvome nepcu. Žarku crvenu boju dobio je od svježe cikle. Ako voliš ljuto i ne smeta ti vatreni zadah zmaja, onda je ovo burger za tebe!

Žuti burger (orijentalni)

Razne kombinacije tikva i tikvica se spajaju s kukuruzom i grahom da stvore pravu istočnu fuziju. Kurkuma, osim što služi da pojača okus burgera, također mu daje i sjajnu žutu boju. Da nismo u Zagrebu bi stvarno mislili da smo u Japanu, a ovako barem možemo zamisliti kako bi bilo u zemlji izlazećeg sunca!

Burger Zuti
Burger Smedi

Smeđi (šumski)

Gljive i orasi su pravi šumski sastojci koji daju ovom burgeru jedinstvene karakteristike. Svaki griz će te podsjetiti na onaj jesenski osjećaj kada koračaš kroz suho lišće. A ako se slučajno nađeš gladnim usred šume, onda ćeš biti sretan što si uzeo ovaj burger sa sobom!

Sirova tekuća hrana

Naša Sirova tekuća hrana se radi od kombinacije hladno prešanog soka i smoothija od raznovrsnog voća i povrća, a obogaćena je i mnogim začinima, izmljevenim sjemenkama i orašastim plodovima, prirodnim uljima i superfood prahovima. Lagan je i potpuni obrok koji je savršeno izbalansiranan, a sadržava sve elemente potrebne našem organizmu za normalnu funkciju i razvoj.  

Brojeći preko 40 sastojaka, ovaj magični napitak te podiže fizički i mentalno te fiziološki usklađuje protok energije u tijelu.

Meni_sirova_tekuca_hrana
Meni_šungit_u_vodi

Šungit u vodi

Svaka boca sadrži svoj kamen šungita.

Šungit (shungite) je prirodni mineral, a u osnovi je ugljik specifične strukture. Zovu ga još i “kamen života”. Jedino se može naći u pokrajini Kareliji u Rusiji. Šungit pročišćava vodu od nitrata i nitrita, viška bakra, magnezija, željeza, od jajašaca parazita, uklanja zamućenost, razne okuse, i mirise.

Također on zasićuje vodu solima kalcija, magnezija te mikroelementima do koncentracije koja je optimalna za organizam čovjeka, a k tome i dezinficira vodu bez primjene klora ili ultraljubičastog zračenja.